Energetická hodnota potravin

Na každou potravinu (hmotu) můžeme pohlížet čistě jako na velmi nahuštěnou energii: velmi rychlé vlnění (přenos energie z jednoho místa na druhé), které nám dává dojem tuhosti.

Energie má určitou velikost a datovo-informační hodnotu.

Pokud tedy pozřeme nějakou potravinu, její energetické vyzařování (vlnění) bude ovlivňovat naše (interferencí – skládáním vln).

Řekněme, že vibrujeme na nějaké frekvenci, něco sníme a tím se naše frekvence zvýší, nebo sníží (nebo bude určitým způsobem modulována), nebo přesněji: vyzařujeme různé druhy (např. EM) záření – každé z nich má specifickou frekvenční charakteristiku (rezonanční frekvenci). Zpracováním potravy dojde k zesílení některých a potlačení jiných, což zpětně ovlivní stav všech složek našeho těla.

Tímto způsobem nás ovlivňuje nejen potrava, ale třeba i způsob našeho myšlení. Taktéž tohoto jevu využívají biorezonanční techniky.

Problém je, že drtivá většina toho, co do sebe v současné době ládujeme výrazně snižuje naši frekvenci (zesiluje vlnění, které nám ubližuje) – tím může dojít ke vzniku onemocnění (ovlivněné buňky se nestačí svinovat/rozvinovat (opravovat) dostatečně rychle – takže za chvíli to je jako kdybyste po skupině mrzačených osob chtěli kopat tunel).
Též dochází k ovlivnění nervové soustavy, psychiky a myšlení (pomalu nám to myslí, mysl se přesouvá do pro nás destruktivního pásma frekvencí – objevují se deprese, ztrácíme chuť do života…)

Obecně platí: čím větším zpracováním potravina prošla, tím víc se snižuje její energetická hodnota. Čerstvější = prospěšnější.

Na počátku máme slunce a vodu > vyroste tráva > trávu sežere kráva > tu podojí člověk (čerstvé mléko) > potom ji zabije (čerstvé maso), smetanu vypije, mléko dál zpracuje > masa část usuší, čerstvý sýr vytvoří > část masa vyudí, zbytek je chemicky zakonzervovaný, udělá tvrdý sýr (do něj pár velkých dír) > maso zfermentuje (vysočina, lovečák), sýr řádně zplísňuje, a pak se poměje🙂

Nejlépe jsou na tom zelené nápoje (rozmixovaná tráva) > trávě-podobné-zelené-věci > čerstvá syrová – zelenina, obilí, ovoce, mléko; med; za studena lisovaný olivový olej > vařená zelenina, sušené ovoce, obilná kaše, čerstvá vejce > starší mléko (automaty na „čerstvé“ mléko – v současnosti jediný běžně použitelný způsob sehnání relativně kvalitního mléka), syrové čerstvé maso > vařené maso, měkké sýry (mozzarella), domácí pečivo, oleje > pečené maso, tvrdé sýry (eidam) > smažené maso, hranolky > trvanlivé salámy, plísňové sýry, hamburger > nejlevnější salámy a párky.

Kromě rezonance zde působí také vliv kumulace škodlivin:
tráva – býložravec – masožravec – zfermentovaný (bakterienmi upravený) masožravec.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s